Wednesday, November 24, 2010

tahniah!

bismilahirrahmanirrahim....


alhamdulillah...segala puji hanya bg Allah..


dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan tahniah buat rakan-rakan dari fakuti pendidikan, yang telah menerima penempatan guru. rata-rata yang saya hubungi dapat negeri yang diminta, walaupun ada juga yang ditempatkan jauh dari bandar. antaranya azmah di felda gemencheh, ita di palong 7, dan ada lagi..


kepada yang terpaksa berjauhan dengan orang yang tersayang, mawarku nik zakiah. moga tabahkan hati. insyaAllah ada hikmah yang tersembunyi...masih lagi boleh berulang antara kulim dengan kangar, dekat je kan =)...


semoga kalian tabahkan hati...insyaAllah diari kalian sebagai seorang guru bakal bermula...moga Allah permudahkan...semoga segala usaha kalian, akan mendapat nilai di sisi Allah di akhirat nanti, insyaAllah..doakan juga kami yang sedang menunggu keputusan temuduga =)




gamba ni di ambil semasa last presentation, group john n members...
last day dan last class we in
 faculty of education...






buat guru-guru yang bakal memulakan sesi mengajar
 buka sekolah nanti..
saya dedikasikan video ini untuk kalian =)..



tapi, sedikit pelik.ye kawan-kawan yang tinggal di negeri perak, melaka, pahang, dan johor dapat negeri kelahiran mereka. tapi, kenapa yang tinggal di kelantan, terengganu, pahang xdapat posting ke negeri sendiri?

munasabah tak?

1 comment:

wardah syuhada said...

Salam...kak..m0ga Allah mudahkan dan beri kekuatan...:)
Insha Allah, di mana2 pun Allah letak kita, tempat tu adalah yang terbaik buat kita kan..(",)
Sem0ga di mana2 pun, jadi medan amal buat kita...ameen..